POŽIADAVKY SYSTÉMU MANAGEMENTU BEZPEČNOSTI POTRAVÍN (FSMS) PODĽA ISO 22000: 2018

Ciele

Obsah kurzu Školením získate Prehľad potravinovej legislatívy SR a EU Zoznámenie s novou medzinárodnou normou, ktorá zahŕňa všetky oblasti spracovania potravín od poľnohospodárskej prvovýroby až po predaj potravín či predávanie pokrmov. K jednotlivým požiadavkám bude krátko vysvetlené, ako ich zaviesť do praxe s rešpektovaním špecifík odboru. Súčasťou seminára bude zoznámenie sa s priebehom certifikácie podľa tejto normy. Požiadavky na účastníkov Predbežné znalosti nie sú požadované. Je vhodné, aby ste mali orientáciu v základných požiadavkách na systém HACCP a systém managementu kvality podľa ISO 9001. Po ukončení kurzu získate Osvedčenie o absolvovaní.

WHO THE COURSE IS FOR?

Základný seminár pre zástupcov organizácií, zaoberajúcich sa poľnohospodárstvom, potravinárstvom a gastronómiou, ktoré sa pripravujú na zavedenie a certifikáciu podľa ISO 22000:2018

Termíny kurzu

Coming Soon...