Ciele

Obsah kurzu Úvod - predstavenie BRC – základné informácie Hlavné rozdiely BRC Food medzi vydaním 6 a 7 Jednotlivé požiadavky štandardu Požiadavky na dokumentáciu Certifikačný proces – príprava na audit, audit a nezhody Prípadové štúdie / cvičenia Záverečná diskusia Požiadavky na účastníkov Jednodenné školenie je určené pre manažment podnikov, pracovníkov zodpovedných za zavádzanie systému manažérstvo bezpečnosti potravín podľa štandardu organizácie BRC a pre interných auditorov. Predbežné znalosti nie sú požadované. Je vhodné, aby ste mali orientáciu v základných požiadavkách na systém HACCP a systém managementu kvality podľa ISO 9001. Po ukončení kurzu získate certifikát o absolvovaní.

WHO THE COURSE IS FOR?

Hlavne pre všetkých pracovníkov potravinárskych firiem pripravujúcich sa na certifikáciu a recertifikáciu BRC Food podľa nového vydania 7. Ďalej pre všetkých pracovníkov potravinárstva zaujímajúcich sa o požiadavky a implementáciu noriem bezpečnosti potravín uznaných GFSI. V priebehu jednodenného školenia získate informácie o základných požiadavkách BRC.

Termíny kurzu

Coming Soon...