TISAX® certifikácia od Bureau Veritas Slovakia

TISAX®: 6 hlavných výhod certifikácie a príručka zadarmo k stiahnutiu

22 január 2024

Certifikácia TISAX®  prináša organizáciám v dynamickom automobilovom priemysle viaceré výhody, ktoré podporujú bezpečnosť informácií a posilňujú ich postavenie v odvetví.

Hlavné výhody certifikácie TISAX® sú:
  1. Posilnenie dôvery zákazníkov

Certifikát TISAX® zvyšuje dôveryhodnosť organizácie v očiach zákazníkov, obchodných partnerov a zainteresovaných strán a je zárukou, že spolupráca s certifikovanou organizáciou zabezpečuje bezpečné spracovanie ich dát.

2. Dodržiavanie normy a štandardov

Certifikácia TISAX® potvrdzuje, že organizácia dodržiava prísne normy a štandardy týkajúce sa informačnej bezpečnosti v automobilovom priemysle. To je kľúčové pre plnenie právnych a regulačných požiadaviek.

3. Zlepšená interná bezpečnosť

Proces certifikácie TISAX® motivuje organizáciu k zlepšeniu svojich interných bezpečnostných procesov. To vedie k celkovo vyššiemu štandardu riadenia informačnej bezpečnosti.

4. Lepšia schopnosť konkurovať

Certifikácia TISAX® môže byť rozhodujúcim faktorom pri získavaní nových obchodov a konkurenčných výhod v automobilovom priemysle. Mnohí zákazníci preferujú spoluprácu s certifikovanými partnermi.

5. Medzinárodná akceptácia

TISAX®  je štandard, ktorý je uznávaný na medzinárodnej úrovni. Certifikovaná organizácia tak má lepšie možnosti na rozšírenie svojich obchodných aktivít do globálnych trhov.

6. Kvalifikovaný slovenský audítor

Celým procesom a auditom Vás prevedie náš vysoko kvalifikovaný slovenský audítor

Systém auditu a výmeny TISAX® lebelu, vyvinutý Nemeckou asociáciou automobilového priemyslu (VDA) a ENX, vychádza zo štandardov ISO/IEC 27001 a poskytuje členským spoločnostiam efektívny nástroj pre interné zabezpečenie dát a bezpečnú výmenu informácií s dodávateľmi, zabezpečením, že citlivé dáta zostanú dôverné .

Ako sa pripraviť na certifikáciu?

Stiahnite si zadarmo TISAX® príručku a majte u seba všetky dôležité informácie. Príručku si stiahnite TU.

Pripojte sa k spoločnostiam, ktoré si zakladajú na bezpečnosti a získajte TISAX® label s podporou Bureau Veritas.